Nt2 Professional

NT2 docentenopleidingen

Wilt u gecertificeerd docent Nederlands als tweede taal worden? VU-NT2 biedt twee opleidingen aan:

•    Opleiding Docent NT2 in het volwassenenonderwijs - voor deelnemers met een onderwijsbevoegdheid
Als u over een onderwijsbevoegdheid beschikt en tijdens de opleiding werkzaam bent als NT2-docent, dan kunt u deelnemen aan de opleiding die elk jaar in januari van start gaat.

De inschrijving is gesloten.

•    Opleiding Docent NT2 in het volwassenenonderwijs - voor deelnemers zonder onderwijsbevoegdheid
Beschikt u niet over een onderwijsbevoegdheid en heeft u geen of weinig ervaring als NT2-docent? Dan is de opleiding Docent NT2 die elk jaar in september start geschikt voor u.

NT2 webinar voor docenten

Bent u docent Nederlands als tweede taal en wilt u bijblijven in uw vakgebied? Voor zowel startende als ervaren docenten biedt VU-NT2 een webinar aan over multiculturele competenties. Al onze opleiders en trainers zijn specialist in hun vakgebied en hebben ervaring als NT2-docent.
 
Klik hier voor Webinar voor NT2-docenten

Incompany trainingen docenten NT2

Voor onderwijsinstellingen en organisaties die inburgeringstrajecten of NT2-les verzorgen, biedt VU-NT2 incompany docentenopleidingen en -trainingen aan. Kijk voor meer informatie bij NT2 incompany scholingstrajecten.

Assessments Certificaat Competent Docent

VU-NT2 neemt assessments af voor het Certificaat Competent Docent, in opdracht van beroepsvereniging BV-NT2.

Taalvrijwilligers

VU-NT2 verzorgt ook trainingen voor NT2-taalvrijwilligers. In opdracht van Het begint met taal (HBT), de landelijke organisatie voor taalvrijwilligers, verzorgen we bijvoorbeeld een webinar over Taalcoaching in groepen.