Incompany scholingstrajecten

Bent u op zoek naar een scholingstraject voor een team? VU-NT2 verzorgt graag een op maat gemaakte training voor u. Naar keuze geven wij deze incompany of op de Vrije Universiteit Amsterdam. U kunt kiezen uit een breed spectrum van thema’s waarmee u als team aan de slag gaat. We besteden daarbij veel aandacht aan vertaling naar de specifieke situatie in uw organisatie en aan de invoering in de praktijk. Na de training kunnen we u een vervolgtraject naar keuze aanbieden. Daarbij kunt u denken aan individuele schriftelijke feedback op bijvoorbeeld de lesopzet, een vervolgbijeenkomst met het hele team waarin de ervaringen van de deelnemers besproken worden, of lesobservatie en coaching.

Contact en informatie

Heeft u interesse in een incompany scholingstraject of wilt u vrijblijvend een advies of offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Rachel Zuilhof
Adviseur VU-NT2 op maat
E: r.m.zuilhof@vu.nl
T: 020 59 82765

Cecilia Maubach over de workshop Differentiatie

“De workshop Differentiatie die VU-NT2 bij ons heeft verzorgd was erg inspirerend. Ik heb mijn lesplan omgegooid en mijn cursistengroep ingedeeld in drie subgroepen, gebaseerd op taalniveau, tempo en zelfstandig werken. Ik richt de drie lesuren nu in volgens de vierslagmethode. Een hele verbetering en in de praktijk minder ingewikkeld dan ik dacht. Mijn cursisten zijn blij en ik ook! De workshop heeft echt bijgedragen aan mijn professionaliteit als beginnend docent.”
Cecilia Maubach, docent NT2, Bisbee Flexonderwijs