Webinar Interculturele competenties - verbale en non-verbale communicatie

Waarom deze webinar?

NT2-cursisten brengen hun eigen culturele achtergrond en communicatiestijl mee naar de les. Zij gaan bijvoorbeeld anders om met emoties, of geven een andere betekenis aan woorden en gebaren dan wij gewend zijn. Dat vraagt vaak om aanpassing van jouw communicatiestijl, of een andere vorm van feedback. Wil jij je verbale en non-verbale interculturele competenties versterken?

NT2-docenten die hun eigen verbale en non-verbale interculturele competenties willen versterken.
In deze webinar krijg je inzicht in een aantal culturele verschillen en de manier om daar effectief en respectvol mee om te gaan. Door opdrachten te doen reflecteer je op je eigen aanpak.
Een webinar is een ‘live uitzending’ van een uur die je kunt volgen via internet. Je hebt geen speciale software nodig. Als je je hebt ingeschreven, krijg je van tevoren via de mail een link toegestuurd. Wanneer je hierop klikt start de webinar vanzelf. Aan de hand van een PowerPointpresentatie vertelt de trainer van VU-NT2 over het betreffende onderwerp. De webinar is interactief: je kunt tijdens de uitzending op een aantal momenten vragen stellen via een chat en meedoen aan een poll.
Rachel Zuilhof (trainer)
Chrissy Hosea (moderator)

Beide ervaren trainers zijn ook assessor en begeleiden docenten bij het maken van hun portfolio.
Datum
We verzorgen op korte termijn geen open inschrijving-traject maar we kunnen dit traject wel incompany verzorgen 
Prijs
€25,- (betalen via iDEAL)
Link
Wordt uiterlijk 2 dagen van tevoren per mail toegestuurd
Informatie
Adviseur op maat: Rachel Zuilhof, r.m.zuilhof@vu.nl, 020-5982765