NT2 Academy incompany

Incompany_Academy

Voor bedrijven en organisaties met hoogopgeleide internationale medewerkers verzorgt VU-NT2 incompany cursussen en trainingen. U kunt bij ons terecht voor groeps- en individuele taalcursussen voor westerse en niet-westerse cursisten, volledig op maat gemaakt. Naast taal is er ook aandacht voor Nederlandse conventies en gebruiken.

Een taalcursus is een originele vorm van teambuilding, doordat we actieve werkvormen gebruiken als rendictees en rollenspellen. Ook wordt er veel geoefend met spreken. Zo leren uw medewerkers met zelfvertrouwen de Nederlandse taal gebruiken, waar ze lang plezier van zullen hebben. 

Wat kunt u van NT2 Academy Incompany verwachten?

  • Elk traject start met een intake van de cursisten, zodat we echt maatwerk kunnen leveren. Op basis van uw doelstellingen en budget stellen wij een passende cursus of training samen. 
  • De ervaren docenten verdiepen zich in de werkomgeving en de taal op de werkvloer. 
  • De cursus of training bevat een mix van online en offline, groepsles en zelfstudie (blended learning). 
  • De cursisten hebben de beschikking over een digitale leeromgeving en geven zelf sturing aan hun leerproces (persoonlijk leren). 
  • Cursisten worden goed begeleid in de les en op afstand en tussentijds wordt de voortgang gemeten. 
  • Indien gewenst wordt de cursus of training afgesloten met een eindtoets en een certificaat.

Incompany individuele cursus Nederlands voor professionals op topniveau

Naast de groepscursussen biedt VU-NT2 gepersonaliseerde en op maat gemaakte cursussen voor medische, academische, zakelijke en financiële professionals. Maatwerk betekent dat we de omstandigheden in uw specifieke werksituatie simuleren (of u begeleiden in uw werkomgeving) waar u in het Nederlands moet communiceren. De taaltrajecten zijn bedoeld voor individuele cursisten of kleine groepen (2-4 personen). Kijk voor meer informatie en mogelijkheden bij incompany individuele cursus Nederlands voor professionals op topniveau.

Contact en informatie

Heeft u interesse in een taaltraject voor een groep medewerkers of een individueel traject? Voor meer informatie of een gratis adviesgesprek kunt u contact opnemen met Ivet van der Eerden, manager van VU-NT2.

Zo gaat dat in de praktijk

Een van onze opdrachtgevers is het Amerikaanse bedrijf Blue Horseshoe Solutions, gevestigd op de Amsterdamse Zuidas. Benieuwd naar hun ervaringen? Bekijk hieronder de video Nederlandse les bij Blue Horseshoe Solutions.