NT2 Academy op maat

Incompany en maatwerk taalcursussen Nederlands voor expats

BH Solutions Incompany

Ben je op zoek naar een cursus Nederlands voor hoogopgeleide, internationale medewerkers? Je kunt bij VU-NT2 terecht voor groeps- en individuele taalcursussen op maat voor westerse en niet-westerse deelnemers. De focus ligt op het leren van de taal, maar er is altijd ruimte voor Nederlandse conventies en gebruiken en interculturele communicatie, dat maakt de les extra leuk en relevant.

Vrijblijvend adviesgesprek

Graag gaan we met je in gesprek over jouw opleidingswensen. In een vrijblijvende, oriënterende ontmoeting onderzoeken we samen de taalwensen en het te behalen resultaat, uitgaande van het taalniveau van de deelnemers en de tijd die zij beschikbaar hebben. De taal van de werkvloer kan in meer of mindere mate centraal staan. Alles is mogelijk! Op basis van jouw doelstellingen en budget doen wij je vervolgens een aanbod op maat.

Wat kun je verwachten?

Elk traject van NT2 Academy op maat start met een intake van de cursisten, zodat de verschillende taalbehoeften in beeld zijn. Er zijn daarbij allerlei variaties mogelijk in vorm en inhoud.
-    Een traject bestaat uit groepslessen (tenzij het een individueel traject is), zelfstudie en individuele begeleiding van cursisten. Hoe de mix eruit ziet, bepalen we in overleg.  
-    De lessen vinden fysiek in een ruimte of online plaats, of in combinatie.
-    Cursisten kunnen de beschikking krijgen over een digitale leeromgeving.
-    Zijn medewerkers vaak op reis, dan zijn inhaaluren of meer persoonlijke begeleiding mogelijk.
-    Het traject kunnen we naar wens afsluiten met een eindtoets en een certificaat.

Teambuilding tijdens taalles

Onze groepstaalcursussen zijn een originele vorm van teambuilding, met spelvormen en actieve (samen)werkvormen als quizzen, rendictees, rollenspellen en gesprekken voeren. Zo leren medewerkers samen Nederlands, waarbij plezier voorop staat. Als er ook Nederlandse collega’s deelnemen, zorgt de cursus voor een snelle integratie in het team!

Voorbeelden van taalcursussen op maat

Alle cursussen kunnen incompany, bij de VU Amsterdam (onder voorbehoud van Coronamaatregelen) of online worden verzorgd, voor individuele medewerkers of kleine groepen.

Voorbeelden
Niveau
Taalvaardigheden
Contacturen per module
Kosten p.p. bij 5 deelnemers per module*
Social Dutch - Koetjes en kalfjes
A1
Luisteren en spreken
12
€ 280,-
Basic Dutch (modules)
van 0 tot B2
Luisteren, spreken, lezen, schrijven
32
€ 1.550,-
Professioneel Nederlands
B2 -> C1
Luisteren, spreken, lezen, schrijven
40
€ 2.475,-
Uitspraak verbeteren
vanaf A2
Spreken
12
€ 975,-
Foutloos schrijven
vanaf B2
Schrijven
6
€ 450,-
Presenteren
B2+Mondeling presenteren
6
€ 300,-
Jouw gewenste cursus ...?Gewenst niveau….?Gewenste vaardigheden…?Gewenst aantal contacturen…?€ ….
Nader overeen te komen

*Bij grotere groepen is de prijs per persoon lager.

Contact en informatie

Voor meer informatie, een vrijblijvend adviesgesprek of een offerte kun je contact opnemen met Rachel Zuilhof, adviseur VU-NT2 op maat, r.m.zuilhof@vu.nl, 020-5982765.

Heb je interesse in een groepscursus met open inschrijving, samen met cursisten van andere bedrijven en organisaties? Bekijk hier het programma NT2 dag- en avondcursussen

Klantervaringen