Avondcursussen

Nederlands voor werk en studie (semi intensief)

Wil je de Nederlandse taal leren in combinatie met werk of studie overdag? Bij de cursus ‘Nederlands voor werk en studie’ leer je de Nederlandse taal in een gemiddeld tempo, met weinig zelfstudie. Van 0 tot ERK-niveau B2.

Nederlands voor werk en studie (sprint)

Is je moedertaal Duits, Deens, Noors, Zweeds, IJslands of Afrikaans? En wil je snel en op hoog niveau Nederlands leren? Dan is ‘Nederlands voor werk en studie (Sprint)’ iets voor jou. Deze cursus heeft een hoog tempo en je moet veel zelfstudie doen.

Professioneel Nederlands

Beheers je de Nederlandse taal over het algemeen prima, maar wil je bepaalde vaardigheden nog beter onder de knie krijgen? Bij de cursus Professioneel Nederlands oefen je op hoog niveau vaardigheden als schrijven, spreken, luisteren, lezen en presenteren.

Basic Dutch on Campus

Ben je een VU-student? En wil je naast je studie genoeg Nederlands leren om je meer thuis te voelen op de campus? Met 'Basic Dutch on Campus' leer je onder andere om jezelf voor te stellen, boodschappen te doen, een maaltijd te bestellen en een praatje te maken met studenten en docenten.

Academisch Nederlands Plus

Heb je het Staatsexamen NT2 (programma II) gehaald, maar loop je toch nog tegen problemen aan als je werkstukken moet schrijven in je opleiding? De cursus Academisch Nederlands Plus kan je helpen.