Basic Dutch on Campus

Na de zomer kunnen de lessen van VU-NT2 voor een deel weer op de campus van de Vrije Universiteit Amsterdam (VU) worden gegeven. We volgen de richtlijnen van de VU en de Veiligheidsregio Amsterdam. We zorgen voor voldoende afstand en kleine groepen. Niet alle lessen kunnen op de campus plaatsvinden: een deel zal nog online zijn via Zoom for Education.
  • De dagcursussen Nederlands naar B1 en Nederlands naar B2 zijn deels op de campus, deels online. Elke groep heeft 1 dag per week op de campus les, de andere dagen online via Zoom. Dit noemen we hybride onderwijs. Welke dag op de campus is, en welke dagen online, wordt in augustus bekend gemaakt. 
  • De avondcursussen Basic Dutch on Campus, Nederlands voor Werk en Studie (sprint) en Professioneel Nederlands zijn geheel online, via Zoom for Education. 
  • Alle lessen van de zaterdagcursus Alledaags Nederlands worden op de campus gegeven.

Ben je een VU-student? En wil je naast je studie genoeg Nederlands leren om je meer thuis te voelen op de campus? Met 'Basic Dutch on Campus' leer je onder andere om jezelf voor te stellen, boodschappen te doen, een maaltijd te bestellen en een praatje te maken met studenten en docenten. VU-NT2 biedt internationale studenten van de VU de eerste twee niveaus van deze specifieke cursus aan tegen een sterk verlaagd tarief (reguliere studentenprijs is € 345). Aan het eind van elk cursusniveau ontvang je een ‘Basic Dutch on Campus’ certificaat.

Cursus niveau (CEFR)
BDoC1: Beginner (0 > A1)
BDoC2: Elementary (A1 > A2)
Cursusdata
7 september - 29 oktober 2020
Cursusduur
8 weken per niveau
Tijdstip
Maandag en donderdag van 18.00 – 20.00 uur
Zelfstudie
Minimaal 6 uur per week    
Prijs per level
€ 115,- (+ lesboek € 45,-)
ECT punten
3 (bij voldoende aanwezigheid en slagen)
Inschrijven
Beperkt aantal plaatsen
Inschrijfformulier


Tot ziens bij de Nederlandse les!

In de praktijk

Ook online gaat de cursus door! Benieuwd hoe je samen met je medecursisten de lessen volgt? Bekijk hieronder de video Basic Dutch on Campus online.