Taalcursussen Nederlands gaan online tot en met de zomer

Tot de zomer worden de cursussen Nederlands online via ZOOM for EDUCATION gegeven.

06-05-2020 | 10:57

Op dit moment is het nog niet zeker of de lessen na de zomer weer op de VU Campus gegeven mogen worden. We hopen dat het weer kan, maar we moeten de regels volgen van de Vrije Universiteit en van de Veiligheidsregio Amsterdam. Houd de nieuwspagina en onze Facebookpagina in de gaten voor updates.

De VU-NT2 balie is de komende weken gesloten. Heb je nog vragen? Kijk dan eerst op de website van de VU: vu.nl/coronavirus met de laatste informatie. Hier vind je ook antwoorden op veelgestelde vragen.
Ben je student van VU-NT2, check dan ook Canvas en / of je e-mail. Vind je geen antwoord op je vraag, mail dan naar vu-nt2@vu.nl. Houd er rekening mee dat het even kan duren voordat je e-mail wordt beantwoord.