Hoe gaat het met je? - Basic Dutch

Voor bedrijven en organisaties met hoogopgeleide internationale medewerkers verzorgt VU-NT2 incompany cursussen en trainingen.

16-09-2020 | 12:39

U kunt bij ons terecht voor groeps- en individuele taalcursussen voor westerse en niet-westerse cursisten, volledig op maat gemaakt. Naast taal is er ook aandacht voor Nederlandse conventies en gebruiken.

Hoe gaat dat in de praktijk
Bij het Amerikaanse bedrijf Blue Horseshoe Solutions, gevestigd op de Amsterdamse Zuidas, ontstond de behoefte aan het leren van het Nederlands. Het team werkt en woont ten slotte in Nederland en heeft regelmatig contact met Nederlands. Daarnaast was het de wens om als team een uitdaging aan te gaan. Het bleek een ideale combinatie: het leren van het Nederlands en deze vorm van teambuilding. Benieuwd naar hun ervaringen? Bekijk hieronder de video ‘Nederlandse les bij Blue Horseshoe Solutions.

Contact en informatie
Heeft u interesse in een taaltraject voor een groep medewerkers of een individueel traject? Voor meer informatie of een gratis adviesgesprek kunt u contact opnemen met Coördinator Professional: Rachel Zuilhof, r.m.zuilhof@vu.nl, 020-5982765.