Docenten NT2

Wilt u gecertificeerd docent NT2 worden? VU-NT2 biedt twee opleidingen aan:

  • Beschikt u over een onderwijsbevoegdheid en kunt u vanaf de start van de opleiding werkzaam zijn als NT2-docent? Kijk dan bij de Opleiding Docent NT2 die elk jaar in januari van start gaat. De eerstvolgende aanmeldmogelijkheid is oktober 2018.

  • Beschikt u niet over een onderwijsbevoegdheid en heeft u geen of weinig ervaring als NT2-docent? Dan is de opleiding Docent NT2 die elk jaar in september start geschikt voor u. U kunt zich voor 2018 niet meer aanmelden.   

Als (aankomend) docent of professional in het NT2-vakgebied kunt u bij VU-NT2 masterclasses over taalonderwijs of taaldidactiek volgen, of opgeleid worden tot gecertificeerd NT2-docent. Onze aanpak is gericht op deskundigheidsontwikkeling en vergroting van (vak)didactische kennis en vaardigheden, toegesneden op de NT2-onderwijspraktijk. Al onze opleiders en trainers zijn specialist in hun vakgebied en hebben zelf ervaring als NT2-docent.

Kijk hier voor de actuele agenda van de masterclasses (open inschrijving) of vind meer informatie over incompany trainingen op maat.

VU-NT2 neemt ook assessments af voor het Certificaat Competent Docent.