Snel en goed Nederlands leren?> VU-NT2
Snel en goed Nederlands leren?

Is Nederlands niet uw moedertaal? Maar wilt u het graag (beter) leren spreken en verstaan, schrijven en lezen? Dan bent u bij VU-NT2 van harte welkom om Nederlands als tweede taal (NT2) te leren. U kunt bij ons het hele jaar terecht. Van september tot en met juli bieden wij dag- en avondcursussen en Staatsexamentraining aan. In augustus is er een zomercursus.

Sluiten NT2 Academy >
Masterclass of incompanytraining?> VU-NT2
Masterclass of incompanytraining?

Wilt u een leermiddel, materiaal of methodiek ontwikkelen? Behoefte aan advies over inburgering of alfabetisering? Onderzoek doen naar het effect van taaltrajecten? VU-NT2 Expert heeft de kennis, kunde en ervaring in huis voor het oplossen van vraagstukken op het gebied van taalontwikkeling en taaldidactiek. Op academisch niveau en praktisch toepasbaar.

Sluiten VU-NT2 Expert >
Nieuwe methodiek ontwikkelen? > VU-NT2
Nieuwe methodiek ontwikkelen?

Wilt u een opleiding volgen tot docent NT2? Zoekt u een praktijkgerichte training om uw lespraktijk te verbeteren of deskundigheid in de organisatie te bevorderen? Kijk dan bij de VU-NT2 Professional voor ons opleidingsprogramma. Wij ontwikkelen ook incompanytrainingen of workshop op maat. Visitaties en assessments behoren eveneens tot onze expertise.

Sluiten NT2 Professional >

  Agenda

  10 - 14 juli | Cursus / training

  Goed voorbereid op het Staatsexamen?

  16 sep - 4 nov | Cursus / training

  Alledaags Nederlands (zaterdagcursus)

  Meer evenementen

  spamfuik@vu.nl